Grey's Anatomy

Vad tror ni?

Blir det Meredith och Derek? Eller lyckas nurse Rose fånga Mc Dreamy?

The Blair Bitch Project

image2

Foto: www.gossipgirlinsider.com


Då var de nya avsnitten av Gossip Girl här! Ep 0114, har titeln "The Blair Bitch Project". Jag roades när jag tittade på det, eftersom jag glömt under den tid som serien inte sänts hur vrickat det faktiskt är. I början av dett avsnitt bjöds tittarna på en ganska lång recap av de senaste avsnitten. Sedan 0113 har det i nya avsnittet gått tre veckor. Blair funderar fortfranade på sitt sociala missöde, Serena och Chuck bor under samma tak och Jenny har förvandlas till en riktig "innetjej". Konflikter och intriger. Jag hade nästan glömt hur mkt sådant det är i denna serie, men ändå är det bra. Vill inte avslöja mer om handlingen men ni som gillade Gossip Girl när det gick, fortsätt följa serien nu när det kommer ny avsnitt... Jag tror inte ni blir besvikna.


Foto: www.gossipgirlinsider.com

Vackra Leighton Meester som spelar "Blair".

Hm

Det är folk som läser men bara VLÄ som kommenterar, kom igen säg vad ni tycker! Så vi får igång nån tv-diskussion här!


Leyton or Brucas??

Det blir  mkt One Tree Hill nu,..

På internet kan man på olika OTH fansites hitta mängder med åsiker om Lucas och hans damer; Lindsay, Brooke och Peyton. Jag kan inte för mitt liv tänka mig att Mark Schwahn kommer låta Lindsay och Lucas bli ett par.. Så blit det någon av de andra damerna som slutligen vinner hans kärlek?

Jag har sett serien sedan säsong 1 och alltid tyckt att Lucas och Peytons lovestory varit den starkaste. Många tycker att det ska bli Brucas i slutet men inte jag. Jag vill att det ska bli Lucas och Peyton. I*m a sucker for happy endings.

En mycket bra OTH blogg återfinns på adressen www.friends007.blogg.se . Pass upp dock, detf inns en hel del spoilers. Jag råkade läsa en spoiler från 0517 och jag gillade inte alls det jag läste....


Desperate Housewives

Det är fascinerande att en så pass udda serie som DH har tagit världen med storm, och trots att man nu är inne på säsong 4 så är serien en av de mest sedda i USA. 18,9 miljoner amerikaner såg det senaste avsnittet.

Season 5

Season 5

Gud vad jag är tjatig. Men jag måste verkligen slå ett slag för den nya säsongen av One Tree Hill. Jag var beredd att lägga ner, att sluta kolla på det för jag tyckte att det där med 4 år senare lät som en ytterst korkad idé.. Men ärligt mina vänner, skaparna har lyckats göra det intressant.

foto; www.onetreehillnet.com

Tittarsiffror

Om ni vill se vilka serier och andra program våra vänner i väst väljer att kolla på klicka på länken.

http://www.usatoday.com/life/television/news/nielsens-charts.htm

Bästa serien ever?

Vilken tycker ni är den bästa serien ever? Är nyfiken...

Några viktiga datum...

14/4 Nya avsnitt av One Tree Hill börjar sändas i USA, Detta är fortsättningen på säsong 5. One tree hill har tappat många tittare men ligger ändå stadigt i tittarantal just nu och serien har blivit upplockad för ytterligare än säsong, som då blir nummer 6 i ordningen. I Sverige ligger vi några avsnitt efter USA.

21/4 Nya avsnitt av den omåttligt populära  serien Gossip Girl kommer att börja sändas i USA. Alla serier som legat nere på grund av strejken i USA börjar nu komma igen. Detta är fortsättningen på säsong 1.

24/4 Kommer nya avsnitt av Grey's Anatomy att börja sändas. Ni som tyckte att det senaste avsnittet inte riktigt kändes som en säsongsavslutning hade helt rätt. Grey's är ytterligare en serie som drabbats av strejken men kommer nu alltså med de resterande avsnitten ur säsong 4.

Kort resumé kring dessa serier kommer snart.

Dessutom kan jag passa på att tipsa om den nya säsongen av Hell's Kitchen. Gordon Ramsey är mer rykande än vanligt. Han skriker sig hes i nästan varje avsnitt. Helt fantastiskt :)

Hjälp!

Hej och välkomna till min nya serieblogg. Jag utlovar massor av smaskigheter på denna blogg, men jag undrar om det finns någon i detta avlånga land som skulle kunna hjälpa mig göra om layouten på bloggen? Eller åtminstone beskriva hur  man gör? Vore nice.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0