Prison Break

Alltså jag följer inte Prison Break och har aldrig gjort, men titta in på denna sida...

OBS SPOILERS

http://spoilerfix.com/prison.php

OTH s05 e18

Vill bara påpeka att det var en av de SÄMSTA cliffhangersen ever. Det är ju inte ens kul att låta folk glo en hel säsong för att sedan inte få svaret på den frågan alla funderar över. Skärpning Mark Schwann.


Fall 2008

Alla amerikanska tv-kanaler har just släppt sina hösttablåer. Bra är att CWTV förnyar sina serie "Gossip Girl" och "One Tree Hill". De kommer även satsa stenhårt på en ny serie som ska heta "90210", ja ni läste rätt. Det är som en fräsch och uppoppad version av gamla Beverly Hills. Ska tydligen vara rätt hypat redan nu i USA.  Tyra Banks kommer fortsätta plåga oss i "Americas Next Top Model" .

ABC kommer att sända nya säsonger av "Greys Anatomy", "Ugly Betty", "Desperate Housewives", "Private Practice", "Dirty sexy Money" och "Brothers and Sisters". Och självklart bajsserien "Lost".

FOX kommer att visa "Prison Break, "House" , "Kitchen Nightmares", "Hell's Kitchen", "Family Guy"  och självklart "American Idol".

Det finns så många kanaler och så sjukt många serier. Och självklart kommer det mkt nytt till hösten men detta är vad jag redovisar just nu. De flesta serier återvänder i september.

Back again

Jag tänkte lägga ner seriebloggen för att det knappt är någon läser, men jag vill inte det riktigt än känner jag ;)

RSS 2.0